Якщо суші багато їсти – печінка перестане слухати

Асоціація австралійських дієтологів провела дослідження можливої ​​шкоди надмірного вживання в їжу морепродуктів, що піддаються слабкою термічній обробці.

Результати їх дослідження підтвердили наявні побоювання. Люди, що вживають в їжу занадто багато сусі та ролів, можуть зіткнутися з проблемами зі здоров’ям. У першу чергу це стосується щитовидної залози. Кількість йоду, що міститься в цій їжі, у багато разів перевищує добову потребу в ньому організму. А безконтрольне споживання йодовмісних препаратів призводить до порушення нормальної роботи печінки, появі гнійничкових висипань на шкірі, набряків, болів у суглобах, розладу шлунка. Далі – більше. Може порушитися сон, підвищитися збудливість. У хворих на епілепсію може бути спровокований напад.

 
Статья прочитана раз(a).
 

Еще из этой рубрики:

 

Останні Твіти

Loading

Архіви

Наші партнери

Читати нас

Звязок з нами

Наші контакти

Тел.      

Skype  

ICQ